top of page

Silk & More

Rólam

 

Budapesten születtem, a Kisképzőben a textilműves szakon végeztem, majd az Eszterházi Károly Főiskolán diplomáztam angol és rajztanárként. A selyemfestéshez inspirációt úti élményeimből is merítem, illetve a fotózásban is örömöm lelem. Három gyermek fölnevelése után marad időm kertészkedésre is.

A silk&more tiszta selyemkendők világának fölismerhető jegyei az átgondolt tervezés és az igényes kézi kivitelezés, amely viselőit a finom elegancia és a különlegesség érzésével ajándékozza meg.

A silk&more selyemkiegészítők a kevesebb több elve mentén születnek. A művészi érzék és a kreativitás a kollekciók tervezésénél elsődleges szempont. Olyan letisztult geometrikus vagy ornamentális minták jelennek meg a selymeken, melyet több színvariációban akár egyéni kívánságra is elkészíthetők. A letisztult motívumokat a színek dinamizmusa és harmóniája teszi izgalmassá.

 

Kapcsolódásom a fenntarthatósághoz

 

A selyem egy különleges csúcsminőségű természetes anyag, nem terheli a környezetet. Csak korlátozott mennyiségben állítható elő, ezért értékes. Büszke vagyok arra, hogy a silk&more-nál nincs hulladék anyag, mivel tisztelettel, óvatosan nyúlok hozzá, festek rá. Selyemkendőimet olyan magukra és öltözködésükre igényes nők vásárolják, akik vágynak a különleges egyedi ruhadarabokra, időtálló kiegészítőkre, akik hisznek a fenntartható divatban, kevesebbet, de minőségi terméket vásárolnak.

 

Kapcsolódásom a Balatonhoz és a Balaton-felvidéki régióhoz

 

A Balatonfelvidék a 90-es évek óta az életem része, a második otthonom. Azóta kísérem figyelemmel az itt történő fejlődést, változásokat. Az év egy részét egy közeli Balatonparti településen töltöm, így a Káli-medence minden zegzugát ismerem. Gyönyörű emlékek kötnek ide családommal. Mindig csodálatos élmény a naplemente a Kornyi tónál, vagy egy október végi napfelkelte a Balatonparton. A Balatonfelvidék minden évszakban olyan kincsekkel ajándékoz meg, ami kiteljesíti életem.

bottom of page