top of page
Szállás és pihenés

A Jókai 7-ben három különálló, jól felszerelt apartmannal várjuk a kikapcsolódni vágyókat, legyen szó akár családi nyaralásról, baráti összejövetelről, vagy egy kis elvonulásról a sűrű hétköznapok elől. Minden apartmanunk kényelmes, összkomfortos ágyakkal teszi teljessé a pihenést. A csendes, kertre vagy panorámára néző szobák teraszán élvezhetitek a Balaton-felvidéki estéket, de ha tartalmas kikapcsolódásra vágytok, nézzétek meg milyen programokkal várunk a Pajtában.

3. apartman

Apartman 3.

Gyönyörködj a Káli-medence lenyűgöző látványában ablakodból, szállj meg panorámás apartmanunkban!

Teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba I Légkondícionáló I Ingyenes Wi-Fi I Okos TV

1. apartman

Apartman 1.

Érezd át a Balaton-felvidék különleges hangulatát, vagy csak tölts el pár nyugodt napot legkedvesebb apartmanunkban!

Teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba I Légkondícionáló I Ingyenes Wi-Fi I Okos TV

2. apartman

Apartman 2.

Próbáld ki a térség gasztronómiai különlegességeit, vagy készíts finom reggelit és fogyaszd el a teraszon!​

 

Teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba I Légkondícionáló I Ingyenes Wi-Fi I Okos TV

2

1

3

Engem kezdettől fogva épen az apróbb lovak, különösen pedig a békási tájfajtához tartozók érdekeltek a legjobban, úgyhogy legalább 100 olyan kisebbtermetű kancát is megmértem, amelyeket nem törzskönyveztek.

Micsky Imre

A székelyhámnak igen nagy hibája, hogy a ló nemcsak a szügyével, hanem a nyakló sajátságos szerkezete miatt, mely a baltavágásban fekszik, a marjával is húz. A húzó erővonal megtört s ezért a legtöbb lovon, amint a hám lekerült róla, látszott, hogy marja fel van törve.

Gyertyánfy Aladár

Minden apartmanunk kényelmes, összkomfortos ágyakkal teszi teljessé a pihenést. A csendes, kertre néző szobák teraszán élvezhetitek a Balaton-felvidéki estéket, de ha tartalmas kikapcsolódásra vágytok, nézzétek meg milyen programokkal várunk a Pajtában.

bottom of page