top of page

RePityke

Rólunk

 

Baktai Dorottya és Németh Katalin, a RePityke alapítói, 2015 óta terveznek és készítenek egyedi táskákat és kiegészítőket. Az értékes, újrahasználható textil-, bőr- és kárpitanyagokat, valamint molinókat olyan innovatív formában dolgozzák fel, hogy a modern trendeknek és a fenntartható alapelveknek is egyaránt megfeleljenek. 2021 óta a márka fókuszába elsősorban a közösségteremtő újrahasznosító foglalkozások kerültek, mely során az érdeklődők izgalmas anyagok kipróbálásával fedezhetik fel saját kreativitásukat.

 

Kapcsolódásunk a fenntarthatósághoz

 

A RePitykével hiszünk abban, hogy az újrafelhasználás, az anyagok visszavezetése a körforgásba a fenntartható jövőt szolgálja. Ezt a szemléletet nemcsak a táskáinkkal képviseljük mind a mai napig, hanem a különféle workshopjainkon is továbbadjuk.

 

Kapcsolódásunk a Balatonhoz és a Balaton-felvidéki régióhoz

 

Minden nyáron Katiék balatoni nyaralójában pihenünk egy kicsit és szövögetjük a legújabb terveinket, álmainkat. Néha új irányokat fedezünk fel, néha visszatérünk egy régi érzéshez. Hullámzunk, élünk, mint a tó, mely folyton változik, ezáltal inspirál minket.

bottom of page